PART II



" Je veux faire un beau cadeau à l'humanité. Je ne fais pas cela uniquement pour moi. Je veux préserver une certaine forme de culture du quotidien." Bernhard Paul.

Rechercher dans ce blog

dimanche 1 avril 2012

CIRCUSWEEKEND OSS 14 en 15 APRIL


Nog twee weken en dan is het zover! Het belooft weer een groot Internationaal circustreffen te worden in Oss. U heeft de mogelijkheid de sensationele nieuwe show van Circus Herman Renz te bezoeken.
Tevens organiseert de Club van Circusvrienden diverse festiviteiten op zaterdagmiddag. zaterdagavond is er een gezamelijk bezoek aan de voorstelling Sensations van Circus Herman Renz waar in de piste het nieuwe boek over Circus Holiday ten doop wordt gehouden. Na afloop van de voorstelling gaat het managementteam van Circus Herman Renz mee naar het City Hotel voor een borrel met de diverse circusvrienden welke hier overnachten.

Op de beurs zondag 15 april zijn maar liefst 32 standhouders, een nieuw record! Het nieuwe Circus Transportboek van Henk van den Berg is vanaf dan leverbaar. In de stand van Becom kunt u het nieuwe Circus Holiday boek bekijken en aanschaffen en is ook het Duitse boek Der Zirkus Kommt volop leverbaar!

Circus Belly Wien staat gedurende dit weekend in Tilburg en de nieuwe show van Circus Renaissance (Alberto Althoff) met de dieren van Mario Masson is dit weekend te zien in Etten Leur!